fbpx

Unit HC

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Unit, design Kaare Falbe & Lars Larsen . Unit on modulaarinen järjestelmäsohva, 1-istuttava, 2-istuttava, 3-istuttava ja 4-istuttava suora sohva ja niiden yhdistelmät. Ryhmiä voidaan täydentää kovilla ja verhoilluilla käsinojilla, sivu- ja päätylaatikoilla sekä erillisillä pöydillä. Mallistoon kuuluvat myös pyöreät, suorat ja kaarevat penkit. Sohvat ja suorat penkit voidaan kiinnittää myös suoraan seinään. Jalustat ( 50x10 mm lattateräs) ja varusteluosien kannakkeet ovat ruostumatonta terästä tai jauhemaalattua terästä. Unit nojatuolien ja sohvien syvyys 690 mm, istuinkorkeus 450 mm, selkänojakorkeus 830 mm.
Vahva rakenne:ympäriverhoillut selkänoja (18 mm)- ja istuinrunko (21 mm) koivuristivaneria. Jalat ja käsinoja/sivulaatikkokannakkeet 10 mm paksua rst terästä. Sohvalle on helppo istua ja helppo nousta, ei liian pehmeä, ei istuta liian syvälle/pitkälle. Selkänojan muotoilu antaa perillä istuttaessa erittäin hyvän ristiseläntuen ja yläosan kallistus mahdollistaa myös mukavan nojailuasennon. Korkeammat (550 ja 650) kahvalliset (nojailu)penkit on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät kuntonsa takia voi istua normaalikorkuiselle/syvyiselle istuintasolle.
Unit sohvat voidaan verhoilla useammalla erilaisella antimikrobikäsitellyllä ja vettä läpäisemättömällä materiaalilla ja sohvien välissä olevat säilytyslaatikot pinnoittaa antimikrobiaalisella laminaatilla. Sohvien verhoilussa voidaan myös viestittää raidoilla osastovärejä.